Til forsidenHistorien om hjørnetBilder, og videoom musikken på hjørnetHjørnesteder på nettet
Bilder fra 10-års jubileet


   
Fra konditori til musikkpub med bred appell

Per på Hjørnet (PPH) tok over lokalene til La Parisienne, et fransk bakeri som opphørte virksomheten sommeren 1994. Lokalet var ferdig klart for åpning 28 oktober men på grunn av teknikaliteter (!) åpnet vi først 6. januar 1995.

Prekestolen er original og huser nå musikkanlegget. Tankanleggene ble overtatt fra det som en gang var Speaker's Corner, notorisk kjent for sitt gode Frydenlund-brygg. Vi på PPH er glade for å kunne føre denne tradisjonen videre.

3. september 1995 hadde vi vår første søndagskonsert, akustisk. Sakte men sikkert var musikere og Trikken stopper på Hjørnetpublikum med på å skape den musikkpuben PPH er i dag. I tillegg til de levende musikkveldene bærer stedet sterkt preg av at våre bartendere stort sett har bakgrunn som profesjonelle DJ's. Alt fra blues til rock country og visesang.

1. oktober 2003 startet vi opp med akustiske tirsdager, og fikk med dette et mye bedre musikkonsept på live-musikk, som passer de fleste typer publikum. Pr. i dag kan du høre de fleste typer musikk, både live og over anlegg på "Hjørnet"

Du finner oss sentralt midt i Oslo, vis avis Tinghuset, CJ. Hambros plass 5.
Tlf. 22330012. Velkommen til en musikkfyllt kveld hos oss på Hjørnet

Party på Hjørnet